3.03.2015

Kvalitatīvi bitumena šindeļi IKO

Bitumena šindeļi IKO


Armourshield


Cambridge


Superglass 3-TAB


Superglass Biber


 IKO ir pasaules līderis asfalta un bitumena hidroizolācijas produktu ražošanā. Jau kopš 1951. gada IKO ražo bitumena šindeļus un par prioritāti tika izvirzīta produkcijas kvalitāte un klientu serviss. Lielie ražošanas apjomi ir ļāvuši veidot rūpnīcas ar noteiktu specializāciju, apgādājot pārējos uzņēmumus ar kvalitatīviem izejmateriāliem un tas ir galvenais nosacījums augstvērtīga gala produkta radīšanai. IKO grupas galvenā mītne atrodas Albertā, Kanādā, tās ražotnes izvietotas gan Ziemeļamerikā, gan Eiropā.
     IKO šindeļi tiek plaši lietoti privātmājām, komerciālos un industriālos objektos daudzās valstīs visā pasaulē. Tie ražoti izmantojot kvalitatīvākos materiālus un jaunākās tehnoloģijas, atbilstoši ISO prasībām. Šindeļi ir viens no visvairāk izmantotajiem dzīvojamo ēku jumtu materiāliem pasaulē:

Mēs piedāvājam četru veidu IKO jumta segumus:

kvadrats Cambridge kvadrats ArmourShield kvadrats Superglass – 3 Tab kvadrats Superglass Biber
IKO cambridge IKO ArmourShield IKO Superglass 3 Tab IKO Superglass Biber
- nelielais svars pieļauj vieglākas jumta uzbūves un ievērojami samazina konstrukcijas izmaksas,
– nav nepieciešami specifiski un dārgi palīgmateriāli,
– neietekmējas no tādiem ārējiem faktoriem kā rūsa, ēkas dabiska sēšanās, stiprs vējšs,
– pateicoties to pielāgojamībai un piemērošanās spējai, arhitektu un dizaineru ierobežojošais faktors ir tikai viņu pašu iztēle; šindeļi lieliski nodemonstrē savu pārākumu sarežģītu jumtu   konstrukciju gadījumos, uzstādīšanas vieglums un mazais zudums, padara tos par ideālu jumta materiālu,
– ir pieejama dažādu krāsu, formu un fakturas šindeļu izvēle atbilstoši ikvienas ēkas unikalitātei un tās apkārtnei
šindeļu jumti lielā mērā absorbē troksni, kas rodas no lietus vai krusas


iko guarante Unikāls piedāvājums ir IKO Platīna garantija. Tā savā darbības periodā paredz ne tikai materiāla maiņu, kā tas ir parastai garantijai, bet arī sedz visas izmaksas, kuras ir saistītas ar transportēšanu un uzstādīšanu, veidojot 100% klienta aizsardzību. 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru