5.09.2014

Jaunie VELUX jumta logi!

Jaunie VELUX jumta logi!


No šā gada aprīļa VELUX piedāvā jaunus, uzlabotus, jaunas paaudzes jumta logus!


Ar ko tad īsti jaunie atšķiras no vecajiem!?

1. Tagad izvēlēties VELUX jumta logus ir stipri vienkāršāk, jo tie ir iedalīti trīs kategorijās:


Lielākoties tas nozīmē - "labs", "labāks" un "vislabākais". 

2. Atšķirībā no citiu ražotāju jumta logiem, Velux jumta logiem pastāv iespēja izvēlēties roktura novietojumu - rokturis jumta loga rāmja augšā, vai apakšā. Tas ir būtiski, jo piemēram, ja zem jumta loga ir paredzēts novietot galdu, dīvānu vai kādu zitu mēbeli, jumta loga atvēršana būs stipri vienkāršāka, ja rokturis novietots augšpusē, bet ja jumta logs ir novietots 150cm vai augstāk no grīdas, tad parocīgāks būs jumta logs ar rokturi lejas daļā.




3. Tagad VELUX jumta logiem ir lielāks stiklojuma laukums. Jumta logus, lielākoties, iebūvē bēniņos ar domu tos padarīt gaišākus, tapēc Velux jumta logiem tagad ir par 10% lielāks stiklojuma laukums. 



4. Tagad VELUX jumta logiem ir uzlabota energoefektivitāte. Pateicoties inovatīvajai jumta loga siltumizolācijai ThermoTechnology™ un īpašajam blīvējumam Velux jumta logiem piemīt izcili energoefektivitātes rādītāji.

5. Jauns, eleganta dizaina, patīkams rokai un praktisks rokturis. Uzlabots ir arī Velux jumta logu ārējais dizains ar noapaļotiem stūriem. Arī ārējo metāla uzliku stiprināšana ir vienkāršāka jo stiprinās ar klipšu, nevis skrūvju, palīdzību.

Vairāk par Velux jumta logiem un jumta logu cenas atradīsiet šeit...


Web: akolat.lv Adrese: Ganību dambis 21b
Kontakttālrunis: 29558567
Mail: akolat@akolat.lv
Skype: akolat_ad
Twitter: @akolatbuv
Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/www.akolat.lv/ 
Facebook: http://www.facebook.com/akolat.lv



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru