8.20.2014

Kā izvēlēties laminatu?!

Daži padomi izvēloties laminātu!

1. Atmest nederīgos.

Izvēloties laminātu, pirmkārt, būtu jāatmet tie variānti kas dotajā brīdī nepatīk. Ja attiecīgais tonis "krīt uz nerviem" dotajā brīdī, noteikti neiepriecinās Jūs arī tad, kad būs ieklāts Jūsu mājās. 

2. Tumša vai gaiša lamināta izvēle.

Izvēloties ieklāt gaišu, vai tumšu laminātu būtu jānovērtē savs dzīvesveids. Ja piemēram Jums pa māju dzīvojas melns suns, kaķis, vai kāds cits mājdzīvneks, kas periodiski maina spalvu, piemērotāks būs tumšs  lamināts, attiecīgi ja balts mājdzīvnieks - gaišs lamināts. Ja Jums ir ieradums staigāt pa mājām apavos, vai uz grīdas regulāri spēlējas bērni - izvēloties  lamināta toni galējībās aiziet nebūtu ieteicams un izvēlēties neitrāla toņa  lamināta grīdas segumu. Ja esat no cilvēkiem, kas atpūšas ar slotu un mitru lupatu rokās - izteikti gaišas, vai tumšas nokrāsas  lamināts būs piemērot Jums un priecēs acis arī Jūsu viesiem.

3. Lamināta pieskaņošana mēbelēm un interjera priekšmetiem.

Izvēloties  laminātu nedrīkst aizmirst par pārējiem dizaina elementiem mājoklī: mēbeles, grīdlīstes, durvis. Lamināts izskatīsies iespaidīgāk, ja tas līdzināsies kādam no interjera priekšmetiem un tie savā starpā akcentēs viens otru. Dodoties izvēlēties  laminātu, vēlams būtu ņemt līdzi dizaina priekšmetus ko pieskaņot  laminātam, vai ideālā gadijumā ņemt vienu vai vairākus  lamināta dēļus un novērot kā tie uzvedas dienasgaismā un kā mākslīgajā apgaismojumā. Ja tāda iespēja nepastāv nāksies likt lietā iztēli un iedomāties, ka attiecīgais  lamināts izskatīsies tieši Jūsu mājoklī. 











Web: akolat.lv Adrese: Ganību dambis 21b
Kontakttālrunis: 29558567
Mail: akolat@akolat.lv
Skype: akolat_ad
Twitter: @akolatbuv
Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/www.akolat.lv/ 
Facebook: http://www.facebook.com/akolat.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru